Translate

domingo, 9 de diciembre de 2012

More is less

Quan sembla que ja no queda lloc per gaire sorpreses més en el món de les sabatilles amb amortiguació, resulta que a la revista Triatlón del mes de desembre veig una nova marca de calçat " made in USA". Les HOKA ONE ONE STINSON TARMAC. Una autèntica bogeria que no tenen problemes per anunciar com excel·lents, amb 2,5 vegades la sola d' unes sabatilles amb ammortiguació. A cop d' ull semblen les sabatilles d' en Frankenstein. Però es que ho són. Fins i tot a la revista diuen que la seva alçada provoca problemes d' estabilitat laterar i que s'habilita de vigilar i molt de no patir una lesió greu.
Quan creia que el fet que la majoria de marques d' amortiguació comencessin a treure models minimalistes o fins i tot amb drop 0, resulta que alguna ment brillant encara considera que hi ha lloc per a una montruositat d' aquesta mena. Seria preocupant que d' altres firmes seguissin aquest camí.
Em pregunto quants diners deuen pagar els de HOKA per fer que l ' article surti a la revista i a d' altres llocs en el que sembla una forta campanya de marketing 100% USA.
Com ja va dir en Mies, menys és més, malgrat que certa part del món es vulgui llençar de cap a invents d' aquesta mena.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.